Als bedrijf is het belangrijk om in contact te blijven met je klanten. Een van de manieren waarop dit kan worden bereikt, is door het versturen van nieuwsbrieven. Nieuwsbrieven zijn een geweldige manier om klanten op de hoogte te houden van nieuwe producten, services, speciale aanbiedingen en meer. Hier zijn de top 5 gratis tools om nieuwsbrieven te versturen:

1. Mailchimp

Mailchimp is een van de bekendste gratis tools om nieuwsbrieven te versturen. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en vele functies, zoals e-mail automation, A/B testing, en segmentatie. Mailchimp is gratis voor maximaal 2.000 abonnees en maximaal 12.000 e-mails per maand. Voor grotere lijsten en meer e-mails per maand zijn er betaalde plannen beschikbaar.

2. Sendinblue

Sendinblue is een andere populaire gratis tool voor het versturen van nieuwsbrieven. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt functies zoals e-mail automation, A/B testing en SMS-berichten. Sendinblue is gratis voor maximaal 300 e-mails per dag en onbeperkte abonnees. Voor meer e-mails per dag zijn er betaalde plannen beschikbaar.

3. Benchmark Email

Benchmark Email is een andere goede optie voor het versturen van nieuwsbrieven. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en functies zoals e-mail automation, A/B testing en integratie met sociale media. Benchmark Email is gratis voor maximaal 2.000 abonnees en maximaal 14.000 e-mails per maand. Voor grotere lijsten en meer e-mails per maand zijn er betaalde plannen beschikbaar.

4. Omnisend

Omnisend is een tool speciaal ontworpen voor e-commerce bedrijven. Het biedt functies zoals geautomatiseerde e-mail workflows, integratie met e-commerce platforms en gepersonaliseerde e-mails. Omnisend is gratis voor maximaal 15.000 e-mails per maand en 2.000 abonnees. Voor meer e-mails per maand en functies zijn er betaalde plannen beschikbaar.

5. Mailjet

Mailjet is een andere goede optie voor het versturen van nieuwsbrieven. Het biedt functies zoals e-mail automation, A/B testing en geavanceerde segmentatie. Mailjet is gratis voor maximaal 6.000 e-mails per maand of maximaal 200 e-mails per dag en onbeperkte abonnees. Voor meer e-mails per maand en functies zijn er betaalde plannen beschikbaar.

Nu je de top 5 gratis tools om nieuwsbrieven te versturen kent, is het tijd om er een te kiezen die het beste bij jouw bedrijf past. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van je lijst en hoeveel e-mails je per maand verstuurt. Het kiezen van de juiste tool kan je helpen om beter in contact te blijven met je klanten en zo je bedrijf te laten groeien.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn eigen e-mailontwerp maken met deze tools?

Ja, alle bovengenoemde tools bieden de mogelijkheid om je eigen e-mailontwerp te maken en aan te passen.

Zijn er beperkingen aan het gebruik van gratis plannen van deze tools?

Ja, de gratis plannen hebben vaak beperkingen op het aantal abonnees en het aantal e-mails dat je per maand kunt versturen. Als je meer wilt verzenden, moet je upgraden naar een betaald plan.

Zijn deze tools alleen geschikt voor kleine bedrijven?

Nee, deze tools zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang. De betaalde plannen bieden meer functies en hogere limieten voor grotere bedrijven.

Zijn deze tools veilig voor het verzenden van gevoelige informatie?

Ja, deze tools bieden beveiligingsfuncties zoals encryptie en het versturen van e-mails via een beveiligde verbinding om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt verzonden.

Conclusie

Het versturen van nieuwsbrieven is een belangrijke manier om in contact te blijven met klanten en ze op de hoogte te houden van je bedrijf. Met de hierboven genoemde gratis tools kun je gemakkelijk en effectief nieuwsbrieven verzenden zonder te hoeven betalen voor dure software. Of je nu een kleine start-up hebt of een grote onderneming, er is altijd een tool die bij jouw behoeften past. Kies er een die het beste bij jouw bedrijf past en begin met het versturen van professionele nieuwsbrieven.

Wil je graag meer weten over dit artikel of heb je vragen voor ons? Neem gerust content met ons op via het Contactformulier. Onze experts zitten klaar om je vragen te beantwoorden.

Laatste Berichten