Portfolio foto Blue Flight Media

Blue Flight Media is een snelgroeiend bedrijf dat drone-fotografie- en videodiensten aanbiedt. Het bedrijf wilde graag hun website optimaliseren om meer leads te genereren en de verkoop te stimuleren. Ze namen contact op met ons digitale productiebureau voor hulp bij het verbeteren van hun website.

Analyse van de website

We zijn begonnen met een uitgebreide analyse van de website van Blue Flight Media. We hebben de website bekeken vanuit het perspectief van de gebruiker en de navigatie geëvalueerd. We hebben gekeken naar de inhoud, de structuur en de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Optimalisatie van de inhoud

Een van de belangrijkste aspecten van het verbeteren van de website van Blue Flight Media was het optimaliseren van de inhoud. We hebben de inhoud van de website herschreven om deze meer gericht te maken op de doelgroep en om de voordelen van de diensten van Blue Flight Media beter te benadrukken. We hebben ook aanbevolen om nieuwe pagina’s toe te voegen om de belangrijkste diensten van het bedrijf beter te presenteren.

Verbetering van de navigatie

We hebben de navigatie van de website verbeterd om de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben de structuur van de website aangepast en aanbevolen om een ​​zoekfunctie toe te voegen om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om te vinden wat ze zoeken.

Verbetering van de visuele presentatie

We hebben aanbevolen om de visuele presentatie van de website te verbeteren door professionele foto’s en video’s toe te voegen van de diensten van Blue Flight Media. Dit zou de geloofwaardigheid van het bedrijf vergroten en de gebruikerservaring verbeteren.

Resultaten

Dankzij de optimalisatiemaatregelen die we hebben geïmplementeerd, heeft Blue Flight Media een aanzienlijke verbetering gezien in de conversieratio’s op hun website. Het bedrijf heeft meer leads gegenereerd en heeft de verkoop kunnen stimuleren. De website is nu beter gestructureerd en heeft een verbeterde gebruikerservaring. De visuele presentatie van de website is verbeterd en de inhoud is gericht op de doelgroep. Blue Flight Media is blij met de resultaten en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan hun succes.

We zijn trots om deel uit te maken van het succes van onze klanten en kijken ernaar uit om met u samen te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw digitale marketing.

Deze bedrijven gingen je voor...

"Wij zijn uitermate tevreden over de resultaten en prestaties van onze digitale marketingcampagnes. Wij prijzen de strategie, creativiteit en toewijding aan het behalen van meetbare resultaten."

Fedde van der Woude
Managing Director - 54events

"Door gebruik te maken van Support2Grow konden we onze sales-doelen makkelijker bereiken en hadden we goede inzicht in onze budgetten wat betreft betaalde campagnes."

Foto Justin Campbell
Justin Campbell
CEO - Hurom NL

"We waarderen met name de flexibiliteit om de campagne continue bij te sturen en te optimaliseren. Ik zou dit bureau zeker aanbevelen aan andere bedrijven."

Foto Sven Ermstrang
Sven Ermstrang
CEO & Founder - MO-Vision