Portfolio MO-Vision

MO-Vision Consulting is een bedrijf dat zich richt op het verkrijgen van inzichten over consumenten in heel Europa die interesse hebben in motorvoertuigen. Hun doel is om fabrikanten te helpen de behoeften en wensen vn hun klanten beter te begrijpen, zodat zij beter kunnen inspelen op de markt. Om deze doelstelling te behalen, hebben zij de hulp ingeschakeld van ons digitale marketing bureau om hen te helpen met het opzetten van Facebook advertentie campagnes.

Het doel van deze campagnes was om meer bekendheid te creëren voor de enquetes van Mo-vision en om meer mensen te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in het invullen van de enquetes. Om dit te bereiken, hebben wij een aantal verschillende campagnes opgezet die gericht waren op verschillende interesse-gebieden.

Een van de advertenties richtte zich bijvoorbeeld op mensen die geïnteresseerd zijn in scooters. Deze advertentie bevatte een duidelijke call-to-action en verwees direct naar de enquetes van Mo-vision. Een andere advertentie richtte zich op mensen die geïnteresseerd zijn in e-bikes of quads.

Deze advertentie campagnes hebben geleid tot een significante stijging in het aantal mensen dat de landingspagina bezocht en de enquetes invulden. Opdrachtgever Sven Ermstrang was zeer tevreden over het werk dat ons bureau heeft verricht:

“Dankzij de hulp van dit digitale marketing bureau hebben wij onze doelstellingen goed kunnen behalen. We waarderen met name de flexibiliteit om de campagne continue bij te sturen. Het team heeft ons goed geholpen met het opzetten van effectieve Facebook advertenties die gericht waren op de juiste doelgroepen. Hierdoor hebben wij meer inzicht kunnen krijgen in de behoeften en wensen van onze klanten. Ik zou dit bureau zeker aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar professionele en effectieve digitale marketing oplossingen.”

We zijn trots om deel uit te maken van het succes van onze klanten en kijken ernaar uit om met u samen te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw digitale marketing.

Deze bedrijven gingen je voor...

"Wij zijn uitermate tevreden over de resultaten en prestaties van onze digitale marketingcampagnes. Wij prijzen de strategie, creativiteit en toewijding aan het behalen van meetbare resultaten."

Fedde van der Woude
Managing Director - 54events

"Door gebruik te maken van Support2Grow konden we onze sales-doelen makkelijker bereiken en hadden we goede inzicht in onze budgetten wat betreft betaalde campagnes."

Foto Justin Campbell
Justin Campbell
CEO - Hurom NL

"We waarderen met name de flexibiliteit om de campagne continue bij te sturen en te optimaliseren. Ik zou dit bureau zeker aanbevelen aan andere bedrijven."

Foto Sven Ermstrang
Sven Ermstrang
CEO & Founder - MO-Vision